چگونه ویدئو کنفرانس برگزا...
چگونه ویدئو کنفرانس برگزار کنیم؟ برقراری یک ویدئو کنفرانس دیگر یک خبر آینده نگر نیست، این واقعیت برای بسیاری از…
7روز هفته و 24 ساعت روز یمتوانید سفارش خود را ثبت نمایید
ویدئوکنفرانس Videoconferencing به مفهوم برقراری ارتباط زنده صوتی و تصویری بین نقاط مختلف جغرافیایی دور و نزدیک میباشد. به عبارت دیگر ویدئوکنفرانس فناوری است که افراد در مکانهای مختلف با فواصل مختلف را قادر میسازد تا صوت و تصویر همدیگر را به صورت زنده دریافت کرده و همانند جلسات حضوری با یکدیگر ارتباط داشته و تبادلنظر نمایند. ویدئوکنفرانس میتواند با امکانات افزوده دیگری همانند تبادل اسناد و مدارک، اشتراک در تهیه مدارک، ارسال عکسها و … نیز همراه باشد.این روزها پیشرفت دستگاههای همراه، ضرورت و سرعت ارتباط و گستردگی شبکه اینترنت باعث شد تا ویدئوکنفرانس از حالت اختصاصی و وابسته به تجهیزات به سوی فناوری ابری یا سرویس محور حرکت کند. امروزه پرطرفدارترین نوع ویدئوکنفرانس، ویدئوکنفرانس بدون تجهیزات یا همان سرویس ویدئوکنفرانس معمولی.
بسیار پیش آمده که وضعیت بیماری رو به وخامت رفته و نیاز به حضور دکتر بر بالین او بوده است. اما همیشه این امکان فراهم نیست و هر پزشکی نیز نمی تواند جای خالی پزشک معالج بیمار را پر کند. ویدئوکنفرانس به پزشکان بیمارستان این قابلیت را می دهد تا بتوانند حتی در تعطیلات خود نیز از وضعیت بیمار خود آگاه شوند و دستورات لازم را به پرستاران اتاق icu انتقال دهند. با استفاده از ویدئو کنفرانس نظارت ۲۴ ساعته بر روی بیمار فراهم می شود. اتاق های icu بیمارستان های بزرگ اکنون به این تکنولوژی مجهز هستند و خیال بیماران خود را از نظارت همیشگی پزشک معالج راحت می کنند.
توضیح اینکه دقیقا چه اتفاقی افتاد گاهی برای مجرب ترین پرستاران و بهیاران نیز سخت است! اما با ویدئو کنفرانس نیازی به توضیح نیست. یکی از قابلیت های مهم ویدئوکنفرانس ضبط تصویری وقایع است. این قابلیت در علم پزشکی به یکی از مهم ترین ابزار ها بدل شده است. بسیار پیش آمده که نیاز هست تا پزشک اولین ثانیه های وقوع یک اتفاق را ببیند تا بتواند بیمار خود را معالجه کند. با استفاده از ویدئوکنفرانس همه چیز در اختیار پزشک است، حتی از راه دور می تواند وقایع قدیمی را ببیند و نسخه درمانی نیز ارسال کند.
بهترین پزشکان جهان نیز بسیار پیش آمده تا از همکاران خود در مورد بیماری مشاوره بگیرند. خیلی از بیماری ها نیازمند این است تا چند پزشک مجرب نظر خود را به اشتراک بگذارند تا درمان آن مشخص شود. بهترین وسیله ارتباطی در این مواقع ویدئوکنفرانس است. با استفاده از ویدئو کنفرانس به سادگی می توان بیماری را بررسی و نظر پزشکی ارائه کرد. امروزه در بیمارستان های مجهز سیستم های ویدئوکنفرانس برای برقراری ارتباط میان پزشکان مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
شاید در نگاه اول کمی خطرناک به نظر می رسد، اما جالب است بدانید در بسیاری از جراحی های موفق در بیمارستان های بزرگ از ویدئوکنفرانس استفاده شده است. بارها پیش آمده که جراح خارج از بیمارستان و در شهر دیگری است و به حضور در همان لحظه نیاز است. در این زمان ویدئو کنفرانس به کمک می آید تا با استفاده از ابزار های ویژه بتواند با جراح ارتباط برقرار کرده تا جراحی را به کمک پزشکان انجام دهد.
با استفاده از ویدئوکنفرانس می توان برای بیماران متفاوتی از نقاط مختلف جهان در مورد سلامتی آن ها صحبت کرد و به آن ها نکات آموزشی ارائه داد. سمینار های مجازی با ویدئوکنفرانس بسیار ساده به نظر می رسند و بیمارستان ها می توانند با استفاده از این ابزار بدیع ارتباطات سمینار های سلامت برگذار کنند.
تصور بحران در یک سازمان، شرکت و یا کشور هم تصوری دردناک است. اما برای مقابله با بحران چه باید کرد؟ مدیریت بحران با ویدئو کنفرانس ساده تر خواهد بود. اما چرا نصب سیستم های ویدئوکنفرانس می تواند به ما در مدیریت بحران کمک کند؟
ویدئوکنفرانس قابلیت های بسیاری دارد اما چرا سیستم قضایی باید از ویدئو کنفرانس استفاده کند؟ کاربرد ویدئوکنفرانس در سیستم قضایی چیست؟ برای ویدئو کنفرانس می توان ۴ کاربرد عمده در سیستم قضایی پیش بینی کرد.
مراکز نظامی مهم ترین ارکان دفاعی کشور ما، ایران هستند. پیشرفت های نظامی کشور، زیر نظر نهاد های نظامی و فرماندهان بزرگ نظامی ما، موضوعی غیر قابل رد است. پیشرفت نظامی کشور ما در راستای برقراری ارتباط بین نیرو های نظامی نیز دستخوش بسیاری تغییرات شده است.
در طول تاریخ نیرو های نظامی برای برقراری ارتباط از روش های مختلفی استفاده می کردند. در ابتدا نامه نگاری رایج بود که توسط پیام رسان ها با استفاده از اسب انجام می شد. بعد ها از کبوتر های نامه بر استفاده شد. اما این روش ها ضعف های بسیار داشت، حتی وقتی پیام ها را با روش ابتدایی رمز نگاری می کردند باز هم خطر از دست رفتن اطلاعات وجود داشت. بعدا با استفاده از سیگنال های ساده توانستند با استفاده از سیم هایی برقرار بین دو مرکز ارتباطی ساده برقرار کنند و پیام ها را با حرکت سیم انتقال دهند. با اختراع تلفن و رونق صنعت مخابرات، ارتش ها از این روش برای بر قراری ارتباط استفاده کردند. امروزه برای ارتباط میان مراکز نظامی از ویدئوکنفرانس استفاده می شود. اما تکنولوژی ویدئو کنفرانس چه کمکی به مراکز نظامی می کند؟
امنیت در ارتباطات نظامی مهم ترین اصل است. با سیستم ویدئوکنفرانس مناسب امنیت ارتباطات تضمین شده است. ارتباطات تصویری از هر نظر برتر از هر گونه ارتباط دیگری است. اگر امنیت در سیستم ویدئوکنفرانس رعایت شده باشد، هیچ شیوه ارتباطی در مقایسه با ویدئوکنفرانس مناسب به نظر نمی رسد.
بسیاری از آموزش های نظامی با استفاده از ویدئوکنفرانس قابل انجام است. امروزه ارتش های پیشرفته برای تربیت نیرو های نظامی در دورترین کمپ های تمرینی از سیستم های ویدئوکنفرانس استفاده می کنند. ارائه جدید ترین دستور العمل ها به سربازان با ارائه تصاویر عملی در آموزش نیرو ها تاثیر بسزایی دارد.
مراکز نظامی باید در تعامل دایمی با سطوح بالاتر و پایین تر از خود باشند و گزارشاتی را دریافت و ارسال کنند. این موضوع وقتی بحرانی بوجود می آید باید با سرعت خیلی بالایی امکان پذیر باشد. هیچ رسانه ای سریعتر از ویدئوکنفرانس نمیتواند امکان برگزاری جلسات تصمیم گیری را فراهم کند.
زندگی نظامی ساده نیست، اما سخت ترین قسمت آن دوری از خانواده است. با استفاده از ویدئو کنفرانس و برقراری ارتباط تصویری می توان صدمات روحی ناشی از دوری از خانواده را در نیرو های نظامی کاهش داد. برگذاری جلسه های ملاقات مجازی در کمپ ها می تواند از نظر روحی سربازان را در وضعیت بهتری قرار دهد. ارتباط تلفنی و ارتباط نوشتاری با خانواده نمی تواند تا حد دیدن آن ها به صورت زنده راضی کننده باشد.