وب کنفرانس Webex چیست...
ویدئو کنفرانس نرم افزاری CMS سیسکو CMS سیسکو برگزاری جلسات کنفرانس ویدوئویی را برای کسانی که بدون ویدئو…
7روز هفته و 24 ساعت روز یمتوانید سفارش خود را ثبت نمایید
فایروال سوفوس Sophos یکی از شناخته شده ترین فایروال های موجود در بازار می باشد. این نام تجاری تاکنون به عنوان یکی از قوی ترین برندهای فایروال در جهان شناخته شده است. در اینجا ما تصمیم داریم که به بررسی این فایروال قدرتمند بپردازیم.
با توجه به آنکه هر روز حجم حمله ها و دستبردهای سایبری به منابع اطلاعاتی و شبکه های رایانه ای بیشتر می شود، ارگان ها مجبور به استفاده از سیستم های یکپارچه و قدرتمند دفاعی نظیر Next Generation Firewall و یا Unified Threat Management می باشند. علاوه بر آن سیستم دفاعی باید به گونه ای باشد که هوشمندی کافی را برای دفاع در برابر حملات غیرمشابه و جدید را هم داشته باشد.
به همین دلیل شرکت سوفوس نسبت به ارائه نسل های جدید فایروال های خود تحت برند همین شرکت اقدام نموده است. اکنون در سراسر جهان نام سوفوس با نام امنیت سایبری و دفاع هوشمند از شبکه همتراز است.
حوزه امنیتی فایروال های سوفوس Sophos شامل امنیت در سرور، موبایل، رمزگذاری، ارتباطات بی سیم، ایمیل، فایروال، وب، و نقاط انتهای شبکه می شود.
یکی از مزیت های فایروال سوفوس پیشتیبانی این دسته از فایروال ها از رایانش ابری می باشد. رایانش ابری به عنوان گام بعدی و بلند اکثر شرکت های تولید کنند تجهیزات شبکه همچون شرکت HPE و DELL می باشد.
اکنون نسخه های فراوانی از فایروال سوفوس در بازار موجود می باشد. سری XG سوفوس یکی از تازه ترین محصولات این شرکت می باشد. هم اکنون بیش از هفده میلیون نسخه از فایروال سوفوس سری XG در بازار وجود دارد.
همانطور که در قسمت بالا هم به آن اشاره کردیم حوزه حفاظت اطلاعات در فایروال های سوفوس Sophos شامل موارد زیادی می گردد که در ذیل به آنها اشاره می کنیم:
در این شیوه از حفاظت، تبادلات پست الکترونیک سازمان مورد نظارت قرار می گیرد.
وب گرچه دنیایی از فرصت ها را به هر ارگانی ارائه می کند، اما در کنار آن نیز برخی از مشکلات امنیتی وجود دارد، تعامل سالم با دنیای اینترنت و نظارت بر تبادلات اینترنتی بین کاربران و این فضا هم جزو حوزه فعالیت فایروال های سوفوس قلمداد می گردد.
همانطور که در قسمت قبل هم به آن اشاره شد در دنیای وب انواع وب افزارهای مخرب وجود دارند، انواع هرزنامه (Spam)، کرم (Worm)، ویروس (Virus)، و بدافزارها (Bad Ware) در دنیای وب می توانندامنیت داده ها و تبادلات اطلاعاتی را به خظر بیندازند. فایروال های سوفوس Sophos با ترکیب شیوه ها و فناوری های جدید نظیر تحلیل رفتار، Live Protection، Farming Protection نسبت به محدود کردن و از کار انداختن این تهدیدات اقدام کنند.
اکنون تمام تدابیر امنیتی قبل از هر گونه اتصال و ارتباط اعمال می شود تا امنیت داده ها در بالاترین حدممکن حفظ شود.
شاید بیشترین تهدید برای یک شبکه ورود و دسترسی افراد غیرمسئول و گاها خرابکاری به منابع اطلاعاتی و خطوط ارتباطی می باشد. حفاظت دربرابر این ورودهای غیرمسئولانه از جمله فعالیت هایی است که فایروال سوفوس به خوبی انجام می دهد.
متصل بودن هر ابزار جدید به شبکه می تواند یک تهدید به حساب آید، بسیاری از حافظه ها، ابزارک های الکترونیکی و یا وسایل ارتباطی می توانند حامل بدافزار، ویروس و دیگر تهدیدات امنیتی باشند. فایروال های سوفوس به گونه ای طراحی شده اند که می توانند شبکه را در برابر این دسته از حملات محافظت کنند.
دسترسی به برخی از حساب های کاربری و یا سایت ها در فضای وب نیازمند ناشناخته ماندن می باشد. مخصوصا در زمانی که تبادلات اطلاعاتی محرمانه مانند تبادلات حساب های مالی و غیره در حال روی دادن می باشد. به همین دلیل فایروال سوفوس طوری طراحی شده است که امکان ایجاد حساب های VPN و رمزنگاری شده را به کاربران خود بدهد، با این فایروال تبادلات امن و گمنام ایجاد می شود که اطلاعات تبادل شده را از گزد هکر ها و افراد غیرمسئول مصون می دارد.
برخی از سایت هایی که با عنوان های شبکه قانونی و موجه در اینترنت فعالیت می کنند، می توانند باعث ایجاد شبهه و فریب کاربران شوند. بسیاری از این سایت ها هم با سرقت اطلاعات کاربران یک تهدید محسوب می شوند. جلوگیری از ورود ناخواسته کاربران به دسته ای از سایت ها هم جزو وظایف امنیتی فایروال سوفوس قلمداد می شود.