چگونه ویدئو کنفرانس برگزا...
چگونه ویدئو کنفرانس برگزار کنیم؟ برقراری یک ویدئو کنفرانس دیگر یک خبر آینده نگر نیست، این واقعیت برای بسیاری از…
7روز هفته و 24 ساعت روز یمتوانید سفارش خود را ثبت نمایید
بهترین اپلیکیشن جلسات ویدیویی مناسب برای جلسات کاری و سمینار برای بسیاری از شرکت ها Zoom، پلت فرم جلسات ویدئویی انتخابی آنها است. دلیل آن این است که علاوه بر صدا و ویدوئو استاندارد آن، Zoom دارای بسته های کاملی از ویژگی هایی است که برای مرتب کردن و برگزاری جلسات با تیم های کاری آن را ایده آل می سازد.
می توانید صفحه خود را به اشتراک بگذارید، به گروه پیام بفرستید و حتی فایل ها و عکس ها را از سرویس cloud دلخواه خود بفرستید.اپلیکیشن Zoom را می توان با گوشی های، اندروید یا دسکتاپ یا سرویس های مرورگر استفاده کرد.
هر چند این نکته باید گفته شود که استفاده کردن از نسخه دسکتاپ نسبت به نسخه گوشی آسان تر است. شروع یک جلسه، کار بسیار آسانی است تنها با فشردن یک دکمه میتوانید لینکی را بسازید و برای دوستان خود بفرستید یا برای دریافت مستقیم لینک در ایمیل کافی است ایمیل را واردکنید.
هر چند باید در نظر داشت که در حال حاضر زوم دارای تعداد زیادی کاربر است، بسته به بزرگی شرکت کاری می توانید اشتراک پلن هایی با قیمت های متفاوت خریداری کنید.
پلن رایگان تقریبا تمام ویژگی هایی که لازم دارید را شامل می شود: اشتراک گذاری صفحه، اتاقهای استراحت Break-out rooms و ضبط جلسات. با این وجود در نسخه رایگان آن، مدت زمان جلساتی که با بیش از چهار نفر برگزار می شود تنها چهل دقیقه می باشد که می تواند مورد پسند بسیاری از کسب و کارها نباشد. با خرید اشتراک می توانید با بیش از 100 نفر در مدت زمان نامحدود جلسه برگزار کنید.با این حال اگر می خواهید با دوستان خود در ارتباط باشید، این اپلیکیشن مناسب نخواهد بود. تماس های یک به یک محدود هستند ولی اگر فقط می خواهید با دوستتان تماس بگیرید، WhatsApp یا FaceTime احتمالا بهترین انتخاب خواهند بود.اپلیکیشن Zoom برای تماس های فوری ساخته نشده است. زیرا باید عدد ده رقمی آیدی جلسه یا لینک را برایش ارسال کنید.
برنامه Google Hangouts دارای دو نسخه است و این موضوع کمی برای کاربران گیج کننده است. برای اینکه دچار اشتباه نشوید؛ Hangouts Meet ورژن مناسب برای کسب و کارها و شرکت ها است و Hangouts Chat ورژن مصرف کننده برای ارتباط با دوستان است.
داشتن این دو پلت فرم به این معنا است که گوگل نیاز را بین افرادی که می خواهند تنها با دوستان خود در ارتباط باشند و افرادی که می خواهند برای کسب و کار با هم در ارتباط باشند در نظر گرفته است و با ساخت این دو برنامه تعادلی برای میان این دو گروه ایجاد کرده است. این نامگذاری دوگانه ممکن است کمی گیج کننده باشد اما در نهایت ایده ی خوبی است.برای استفاده از Hangouts Meet باید اشتراک G-Suite خریداری شود. به شما این اجازه را می دهد که تا حداکثر با 250 نفر به طور همزمان در ارتباط باشید و از مزایای آن این است که به آسانی با G-Suite لینک می شود و هر دعوت مطابق با تاریخ به وسیله ی لینکی به طور مستقیم برای شما ارسال می شود. گوگل، ویژگی هایی مثل افزایش تعداد افراد و ضبط کردن جلسات را تا پایان ماه ژوئن (خرداد ماه) برای استفاده در دوران بحرانی شیوع کووید 19 به طور رایگان در اختیار کاربران قرار داده است.
کاربری نسخه گوشی و تبلت این برنامه ها در مقایسه با زوم بسیار آسان تر است.در ورژن رایگان تنها می توانید حداکثر 25 نفر شرکت کننده داشته باشید. پس اگر به دنبال برگزاری جشنی مجازی با تمام افرادی که میشناسید را دارید Hangouts Chat مناسب نخواهد بود. از امکانات دیگر Hangouts Chat که آن را نسبت Zoom مدرن تر میکند داشتن emoji ها استیکر ها و GIFs است.همانند Zoom به دلیل آنکه لازم است لینک دعوت فرستاده شود این نرم افزار برای تماس های یک به یک مناسب نیست. همچنین برای استفاده از اپلیکیشن Hangouts Chat اکانت گوگل ضروری است و ممکن است بنا به دلایلی همه با استفاده کردن از گوگل راحت نباشند.
تقریباً همه افراد این اپلیکیشن را در گوشی هوشمند خود دارند. افراد مسن از جمله کاربران مشتاق به واتس اپ هستند. مزیت دیگر این اپلیکیشن این است که با فشار یک دکمه میتوان یک کنفرانس ویدیویی را آغاز کرد. اما نهایتا چهار نفر می توانند در یک کنفرانس ویدیویی شرکت کنند. با این وجود پیام رسان های دیگری نیز هستند که از قابلیت ویدئو کال برخودار بوده و به شما این امکان را میدهند تا با دوستان و کسانی که دوست دارید به صورت ویدئویی گفتگو کنید.
نرم افزار Microsoft Teams بسیار گیج کننده است و دارای یک منحنی یادگیری کاملاً شیب دار است. اولا، رابط کاربری آن بسیار بد است. کنترل کردن آن بسیار گیج کننده است درحالیکه منو ها و عملکرد ها باید به گونه ای باشند که فهمیدن آن آسان باشد.
البته می تواند به این دلیل باشد که پلتفرم چت با سیستم کنفرانس ویدئویی آن مانند اپلکیشن Slack، ادغام شده است. همچنین شما نمی توانید به طور سریع جلسه ای را برگزاری کنید. و باید به طور دستی کاربران را دعوت کنید. و به نظر می رسد که این کار کاملاً گیج کننده است و مراحل انجام بیش از حدی دارد. هنگامی که داشتیم عملکرد کنفرانس ویدئویی را امتحان می کردیم ارتباط به طور مرتب متوقف می شد. نسخه گوشی آن هم به همین صورت بود. از همه بدتر پلتفرم چت آن است. هنگامی که در جلسه ویدئویی در حال تایپ کردن هستید، به بالا و پایین حرکت می کند.
ویژگی های بسیار خوبی در این اپلیکیشن وجود دارد، ولی این ویژگی ها کمبود های آنها را جبران نمی کند. ویژگی blur پس زمینه ای وجود دارد که به شما این اجازه را می دهد که در هنگام جلسه بتوانید پس زمینه ویدئو خودتان را blur کنید. این به این معنی است که اگر کسی از پشت وارد صحنه تماس شما بشود، افرادی که در جلسه هستند تمرکز خوشان را از دست نمی دهند. همچنین این اپلیکیشن شامل اشتراک گذاری صفحه، ضبط صفحه، اشتراک گذاری فایل ها و استیکر و ایموجی GIFs می باشد.
گوگل دوو یک برنامه تماس صوتی و تصویری و در وقع VOIP است که توسط Google ساخته شده است، مشابه FaceTime از کمپانی اپل ، WhatsApp از کمپانی فیس بوک و Skype از مایکروسافت. اپلیکیشن Duo رایگان است ؛ برخلاف FaceTime اپل، در هر دو سیستم عامل iOS و Android کاربرد دارد. اخیرا این اپلیکیشن محدودیت تماس گروهی خود را آپدیت کرده و تا سقف 12 نفر می توانید با اعضای خانواده و دوستان خود گفتگو کنید. Duo می تواند به شماره تلفن های شما دسترسی پیدا کند و شما را قادر می سازد تا در لیست مخاطبین تلفن خود به افرادی که اپلیکیشن را دارند، دسترسی پیدا کنید.
قابلیت رمزگذاری end-to-end را به شما می دهد و دارای ویژگی های بسیار خوبی همانند Knock Knock است که به شما امکان می دهد قبل از پاسخ دادن، تصویر زنده از تماس گیرنده خود را ببینید. استفاده از آن بسیار آسان است زیرا رابط برنامه به طور مسخره ای ساده است. در اینجا نحوه کار Duo از جمله نحوه شروع کار و اینکه آیا برای ما امنیت لازم را دارد یا نه، آورده شده است.
بهترین اپلیکیشن تماس تصویری برای آیفون
آسان ترین اپلیکیشن برای تماس های چهره به چهره است و همین ویژگی، آن را به بهترین پلتفرم برای تماس با دوستان یا برگزاری جلسات فوری خانوادگی تبدیل می کند.اگر فقط می خواهید حال یک نفر را بپرسید تنها کافیست به صفحه تماس او سری بزنید و روی دکمه FaceTime بزنید به همین سادگی. شما همچنین می توانید از Mac یا iPad با دیگران تماس بگیرید و یا تماسی را دریافت کنید. اگر از Mac استفاده می کنید، مانند اپلیکیشن Zoom یا Hangouts می توانید تماس های خود را ضبط کنید. تماس های گروهی هم مانند تماس های یک نفره بسیار آسان است. این ویژگی توسط اپل در سال 2018 معرفی شد و به شما این اجازه را می دهد تا تماس هایی تا 32 نفر بگیرید
برای تماس با بیش از یک نفر فقط کافیست به اپلیکیشن مراجعه کنید و روی علامت بعلاوه بزنید و تمام شماره های تماس های خود را اضافه کنید، سپس روی دکمه ویدئو بزنید. قطعا FaceTime برای ارتباط های اجتماعی نسبت به تماس های کاری بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. ویژگی های سرگرم کننده های زیادی دارد به عنوان مثال می توانید تصاویر لایو از تماس های خود درست کنید یا صورت خود را به Animoji تغییر دهید. همچنین شما می توانید فیلتر و استیکرهایی را با کشیدن آنها به صفحه اضافه کنید. این اپلیکیشن به عنوان یک محصول اورجینال اپل، کاملا رایگان است.
موقتا امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد
[…] ویدئو کنفرانس – نرم افزار خوب کنفرانس ویدیویی را انتخاب […]